RemiX

Martine

Martine en muziek zijn een eenheid, dat zal iedereen die haar kent beamen. Al van jongs af aan zat ze bij de radio, draaide haar favoriete muziekstukken zo vaak dat ze letterlijk grijs werden van slijtage. Later de CD’s en tegenwoordig is de Ipod onafscheidelijk van deze charmante verschijning in de band Remix. Zingen zit haar in het bloed, vroeger op school, in de kerk en later bij zangwedstrijden zoals songfestivals, talentenjachten zoals Hoftalenten in Goor.

Ook luisterde zij de Oranje competitie tijdens de Oranjefeesten op Koninginnedag in Markelo op met haar fraaie stemgeluid. Met dat in zijn achterhoofd vroeg toenmalig bandlid Dinand haar in de zomer van 2007 auditie te komen doen bij Remix. Tien willekeurige nummers in een brede zetting vielen haar ten deel die eerste avond, maar ze doorstond ze glansrijk. Vanaf dat moment behoort ze tot de muzikale familie die Remix Partyband heet.

Haar stem is door de jaren geschoold door zangdocente Eleonora Volkert. Naast het zingen speelde Martine 10 jaar saxofoon bij de plaatselijke Diepenheimse Harmonie, waar ze tijdens concerten ook vocale gedeeltes voor haar rekening nam. Sinds 2001 was Martine de grote drijfveer achter de organisatie van de regionaal bekende soundmixshow in Diepenheim.

 

Met haar ervaring in diverse gelegenheidsbands en haar opleiding is Martine het middelpunt van Remix. Zelf heeft ze te kennen gegeven nog graag heel veel optredens te mogen verzorgen met de band en uiteraard staat bij Martine net als de rest van de band het plezier in het musiceren voorop

5

Han

Het muzikale bloed van Markeloër Han Overmaat (geboren in Deventer) begon al op vroege leeftijd te stromen toen hij in aanraking kwam met zijn lievelingsinstrument de accordeon op de Deventer muziekschool. Tijdens zijn studieperiode maakte Han deel uit van diverse bandjes. Het echte grote werk begon op zijn 19e toen hij accordeonist werd bij de Alleycats uit Deventer. Van elektronisch accordeon overgestapt op orgel en later diverse keyboards.

Daarna speelde Han 6 jaar als toetsenist bij de Hammond Four. Toen de band TSM uit Markelo de trouwpartij van Han mocht invullen had hij een wens: deel uitmaken van die band, die droom kwam uit. Maar liefst 17 jaar maakte Han daar een fantastische tijd mee en deed met name veel ervaring op tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten en dansavonden.

Aan TSM kwam een einde en zo formeerde Han vlak daarna de regionaal bekend staande band New Comets. Om iedereen zijn muzikale vrijheid te gunnen besloten de leden van die band in het najaar van 2007 een nieuwe koers te gaan varen en zijn onder de naam Remix partyband een andere muzikale weg ingeslagen.

Zoekt u nog een leuke band?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!